SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da hibe desteğiyle 512 küçükbaş hayvan dağıtıldı

Bu haber 28 Ekim 2021 - 3:51 'de eklendi.

Torbalı’da yapılan kura yöntemiyle talihli üreticileri toplam 512 koyun ve keçi dağıtıldı

TORBALI’NIN da bulunduğu 9 ilçeden 16 işletmeye 256 kıvırcık koyun ve koç, bir diğer 16 işletmeye ise 256 sakız koyunu dağıtıldı. Kura çekimi Torbalı’da yapılırken İzmir İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Özmen’de kura törenine katıldı.

512 KÜÇÜKBAŞ hayvan dağıtımı yapan İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yetiştiricileri dağıtımı kura yöntemiyle yaparken kura çekimine İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Mustafa Özen, Torbalı İlçe Kaymakamı Ercan Öter, Torbalı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Gökhan Aktaş, AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Özgür Erman Çağlar, MHP Torbalı İlçe Başkanı Veli Kaçar,  Ziraat Odası Başkanı Yılmaz Girgin, kurum müdür ve amirlerinin yanı sıra çok sayıda yetiştirici katıldı.

İZMİR İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Damızlık küçükbaş yatırımı hibe programı koç ve koyun dağıtımı için Torbalı’dayız. 9 ilçemizden 16 işletmeye 256 kıvırcık koyun ve koç 16 işletmeye 256 sakız koyunu ve koç olmak üzere 512 küçükbaşı çekilişle yetiştiricilerimize teslim ettik. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.