SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da heyecanlı savaş

Bu haber 21 Şubat 2022 - 21:23 'de eklendi.

Daha çok strateji ve aksiyona dayalı etkinlikleri sevenlerin bir araya geldiği spor türü olan Airsoft, bu hafta Torbalı ormanlarında İzmirli bir grup tarafından oynandı. Bu anlar youtube platformunda paylaşıldı.

ŞEHİR ve iş hayatının sıkıcı ve stres dolu yaşantısından uzaklaşmak isteyenlerin hafta sonları arkadaşları ve diğer takımlarla tam teçhizatlı bir şekilde karşılaştığı bir spor olan Airsoft, Türkiye’de binlerce kişi tarafından oynanıyor ve giderek yayılıyor. 1970’li yıllardan beri var olan bu sporun ülkemizde de çok sayıda sevdalısı bulunuyor.

BU spor, İkinci Dünya Savaşı’nın ardından savaşta yenilen Japonya’da halkın ateşli silahlara sahip olmasının yasaklanması neticesinde geliştirildiği biliniyor. Daha çok strateji ve aksiyona dayalı etkinlikleri sevenlerin bir araya geldiği spor türü olan Airsoft, bu hafta Torbalı ormanlarında İzmirli bir grup tarafından oynandı. Bu anlar youtube platformunda paylaşıldı.

OLDUKÇA heyecanlı bir oyuna benzeyen Airsoft, ilk kez Torbalı ormanlarında oynandı. Sarnıç ile Torbalı arasında gerçekleşen bu aktiviyeyi paylaşan tutkunların bu oyundan aldığı keyif görünmeye değerdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.