SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da hafriyat sektörünün parlayan yıldızı

Bu haber 23 Şubat 2021 - 10:19 'de eklendi.

Ayrancılar’da hizmet veren Çalışkanlar Hafriyat sahibi Ali Rıza Çalışkan: “Firma olarak kurulduğumuz günden bu yana her yeni bir işe başlarken duyduğumuz heyecan ve sarf ettiğimiz enerji, sağlam adımlarla büyümemizin altın anahtarıdır” dedi.

GELİŞMİŞ makina parkı ve uzman personelleri müşterilerine çok önemli hizmetler veren Çalışkanlar Hafriyat, rakiplerine örnek gösterilebilecek sosyal sorumluluk duyarlılığına da sahip olan bir firma… Çalışma prensipleri doğrultusunda, yıllardır dürüstlük ve doğruluktan ödün vermeden birçok başarılı hafriyat projelerine imza atarak, güvenilir bir marka haline gelen firmanın yöneticilerinden Ali Rıza Çalışkan: “Firma olarak kurulduğumuz günden bu yana her yeni bir işe başlarken duyduğumuz heyecan ve sarf ettiğimiz enerji, sağlam adımlar büyümemizin anahtarıdır” dedi

DEDEN TORUNA ADIM ADIM BÜYÜDÜK

ÇALIŞKANLAR Hafriyat 1991 yılından, dededen toruna hafriyat sektöründe Ayrancılar’da faaliyet gösteren sektöründe kazı ve yıkım alanlarında tüm Ege Bölgesi’nde aktif bir şekilde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Firma sahibi Ali Rıza Çalışkan: “Firmamız sektöründe 20 yılı aşkın deneyim, iş birikimi ve işinde uzman çalışan ağı ile Türkiye’nin dev kuruluşları ile işbirliği yaparak sayısız başarılı projelere imza attı” şeklinde konuştu.

EGE BÖLGESİ’NİN EN DODANIMLI KURULUŞLARINDAN BİRİYİZ’

ÇALIŞKANLAR Hafriyat, başta İzmir olmak üzere tüm Ege Bölgesi’nde faaliyet göstermekte ve bölgenin önde gelen kuruluşlarından olmayı gerçekleştirdi. Çalışkan: “Her geçen gün yenilenen ve gelişen makina parkurumuz ile teknolojinin gereklerini takip etmekte olup firmamız, yenilenen kurumsal web sitesi ile de her alanda müşterilerinin bir tık uzağında bulunmaktadır. Modern ve çağdaş kentlerin oluşturulmasındaki en önemli hususlardan biri de alt yapı çalışmalarıdır. Sitelerden şehir merkezlerine ve en küçük mahallelere kadar modern yaşam alanlarının oluşturulmasındaki temel noktalardan biri, hafriyat ve nakliyesi ile nitelikli donanımlı firmaların oluşturabileceği çalışmalardır. Bu aşamadaki en önemli konu ise firmaların araç makine ve parkıdır. Çalışkanlar Hafriyat olarak başta Ege Bölgesi olmak üzere bu alanda Türkiye’nin en donanımlı kuruluşlarından birisiyiz.”

‘ÜSTÜN NİTELİKTE VE KAPASİTEDE MAKİNE PARKURUNA SAHİBİZ’

DENEYİMLİ işletmeci sözlerini şöyle sonlandırdı; “Özellikle ülkemizde büyük hız kazanan sektörümüzde bu ivmeyi yakalamak için, gerekli tüm kalite kontrol belgelerini, çevre sağlığı ve taşıcıyı belgelerini elimizde bulundurmaktayız. Bu gelişime ayak uydurmak için gerekli üstün nitelikli makine parkımız ve işinde uzman personelimiz ile müşterilerimizin bir iş ortağı anlayışı ile ilk günkü heyecanımızı koruyarak devam etmekteyiz.”

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.