SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da güzellik merkezi sayısında patlama!

Bu haber 22 Ocak 2024 - 22:42 'de eklendi.

Torbalı Ticaret Odası’nın Başkanı Abdulvahap Olgun, İzmir’in Torbalı ilçesinde bir yılda 43 güzellik merkezi açıldığını açıkladı. İlçede toplamda 183 kadın kuaförü ve güzellik merkezi olduğunu belirten Olgun, “Güzellik merkezi sayısında patlama olduğunu söyleyebiliriz” dedi.

DİLAN Polat ve Engin Polat çiftinin güzellik merkezi üzerinden kara para aklayıp vergi kaçırdıkları iddiasıyla açılan dava sürerken 200 bin nüfuslu İzmir’in Torbalı ilçesinde güzellik merkezi patlaması yaşanıyor.

TORBALI Ticaret Odası’nın (TTO) 2024 yılı ilk Çapraz Kaynaştırma Toplantısı’nda başkan Abdulvahap Olgun, 2023 yılı rakamlarını kamuoyu ile paylaştı. Bir yılda 457 yeni şirket kurulduğunu açıklayan Oıgun, bu sayı ile odanın üye sayısının 4662’e yükseldiğini ve İzmir’in en büyük  dördüncü büyük odası haline geldiklerini kaydetti.

GEÇEN yıl rakamlarında esnaf işletmeleri içerisinde en çok güzellik merkezi açıldığını ifade eden Olgun “Bir yılda 43 yeni güzellik merkezi daha faaliyete geçti. Toplamda 183 bayan kuaför ve güzellik merkezimiz var. Güzellik merkezi sayısında patlama olduğunu söyleyebiliriz” dedi.

DİJİTAL HİZMETLERİN ÖNEMİ

OLGUN, oda olarak verdikleri dijital hizmetlere de değindi. Dijital Ehliyet (Sayısal Takograf) Hizmeti’nin oda tarafından sunulduğunu belirten Olgun, geçtiğimiz yıl 1241 kişiye bu hizmeti verdiklerini söyledi. Ayrıca, KOSGEB birimlerinin faaliyetleriyle de 538 üyeye hizmet sağladıklarını ifade etti.

DİJİTALLEŞME ARTIYOR

PANDEMİ sonrası dijitalleşmenin arttığını vurgulayan Başkan Olgun, üyelerin online olarak belgelere ulaşabildiği E-ODA girişimi ve dijital imza uygulamasıyla işlemleri hızlandırdıklarını belirtti. Ayrıca, 2023 yılında 6815 belge verdiklerini ve diğer departmanlarda da artış yaşandığını açıkladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.