SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da Gölge-1 ekipleri kanunsuzların ensesinde

Bu haber 10 Ocak 2023 - 23:39 'de eklendi.

Torbalı’da polis, 2022 yılında uyuşturucu satıcılarına büyük darbe vurdu. Ekipler, ilçede bir çok hırsızlık ve haklarında yakalama kararı bulunan şahıslara göz açtırmadı

SELÇUK’TAN Torbalı’ya 2020 yılında atanan Emniyet Müdürü Muhittin Murat Yener, vatandaşın huzur ve güvenli ortamının devam etmesi için suç ve suçluyla aralıksız mücadele ediyor. Muhittin Murat Yener’in İlçe Emniyet Müdürlüğü yaptığı Torbalı’da , ekipler 2022 yılı içerisinde bir çok başarı elde etti. Hırsızlık, yankesicilik, yağma vb. suçlara karıştığı tespit edilen 61 şahıs tutuklandı.

YENER, İlçe Emniyet Müdürlüğü, bünyesinde kurduğu özel ekiplerle başlatmış olduğu Gölge-1 projesi kapsamında, çeşitli suçlardan haklarında yakalama emri bulunan 1.278 şahıs yakalanarak adli mercilere teslim edildi. 900 şahsa uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapılmış. Halk arasında torbacı tabiri ile bilinen 47 şahıs uyuşturucu madde ticaretinden işlem yapılarak tutuklandı. Yapılan operasyonlarda 9 kilo uyuşturucu maddeye ve 217 adet ateşli silaha el konuldu.

” EĞİTİM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR”

“EN iyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında 1200 anne ve anne adayına eğitimler verildi. Annelerin uyuşturucu konusunda bilinçlenmeleri sağlandı.Kadına yönelik şiddetle mücadelede “sıfır tolerans” sloganıyla KADES uygulamasının tanıtılması için ilçede seminerler düzenlenerek broşürler dağıtıldı. Ayrıca “KADINA EL KAL-KA-MAZ” projesiyle 5 bin erkeğe eğitimler verilmiştir.

“TEKNOLOJİNİN İMKANLARINDAN FAYDALANILIYOR”

İLÇE Emniyet Müdürlüğü envanterine İnsansız Hava Aracı ( Drone ) eklenmiş. Drone’u operasyonlarda, trafik uygulamalarında kullanarak başarılı çalışmalara imza atıldı.

Olay Yeri İnceleme ekip aracı teknolojinin en son imkanlarıyla dizayn edilmiş, suçlunun tespit edilmesi ve suçun aydınlatılması hızlanmıştır.

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak huzur ve güven ortamının devamlılığı, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla 2022 yılında olduğu gibi bu yıl da çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir.

Asayiş müdürlüğünden, eğitmenliklere, yurt dışı görevlerinden, korumalığa kadar birçok görevi bugüne kadar layıkıyla yerine getiren , özellikle uyuşturucu ve terör alanında önemli işlere imza atan Muhittin Murat Yener,2020 Temmuz ayında Torbalı ‘ da göreve başladı. Yener, daha öncede bir ay, Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne vekaleten baktı. Müdürlük yaptığı Selçuk ve Seferihisar’da ” Torbacılığı” bitiren başarılı müdür Yener, daha önce İzmir’de ‘ Narkotimi’ kurup, tek seferde 155 torbacıyı yakalayarak Türkiye’de bu alanda rekora imza atmıştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.