SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da gevreğe zam kapıda!

Bu haber 16 Nisan 2024 - 23:25 'de eklendi.

Torbalı ve İzmir genelinde geçtiğimiz yılın Ağustos ayında zamlanarak 10 TL’ye çıkan gevreğin 12,5 TL olması bekleniyor. İzmir Pide ve Gevrek İmalatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası önümüzdeki hafta zam gündemiyle toplanacak. İzmir’de vatandaşların severek tükettiği gevreğe zam kapıda…

EKONOMİK krizle birlikte artan maliyetler sonucunda ekmek ve gevreğe sık sık zam gelirken 2023’ün Ağustos ayından itibaren İzmir’de 10 TL’den satılan gevreğe zam yapılması gündemde.

12,5 TL OLMASI BEKLENİYOR!

İZMİR Pide ve Gevrek İmalatçıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası önümüzdeki hafta gevreğin fiyatını 12,5 TL’ye çıkartma gündemiyle toplanacak. Yönetimden 12,5 TL’ye onay çıkarsa teklif İzmir Esnaf Birliği Gıda Komisyonu’na iletilecek. Ardından esnaf odasının üst birliği zammı istişare ederek İzmir Valiliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden onay bekleyecek. Tüm kurumların evet demesi halinde İzmir’de kısa süre içinde gevrek 12,5 TL’den satışa sunulacak.

EKMEK ZAMMI NEDENİYLE ERTELENMİŞTİ!

GEVREK zammı uzun süredir esnafın gündemindeki yerini korurken yakın zamanda ekmeğe zam yapılması nedeniyle gevrek zammı ertelenmişti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.