SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da gelenek yine değişmedi!

Bu haber 18 Temmuz 2023 - 10:47 'de eklendi.

Sorunet Kurucu Temsilcisi Nazmi Toklu: “LGS’de 2262 öğrenci arasında ilk 50’de 24 öğrenci, ilk 100’de ise 46 öğrenci ile yine bir numarayız” dedi.

ÖZEL Öğretim Kurumları içerisinde 0,29 yüzdelik dilimi ile Sorunet öğrencisi İrem Kocaoğlu Torbalı 1.’si olurken, 0,39 yüzdelik dilimi ile Ahmet Yiğit Gül isimli öğrenci ise Torbalı 2.’si oldu. Toklu, yaptığı açıklamada, ‘Biz İddialı Değiliz ‘En İyiyiz’ diye konuşurken, sözlerine şöyle devam etti; “Bu gerçekten gurur verici bir tablo. Torbalı’da geleneği bozmadık, bozmayacağız.” dedi.

BAŞARIDA ÜÇ ÖNEMLİ FAKTÖR: “DÜZENLİ ÇALIŞMA, DİSİPLİN, KALİTELİ KADRO”

TORBALI Sorunet Eğitim Kurumları yazar eğitim kadrosuyla dikkat çeken bir kurum. Kurumun çalışmaları hakkında bilgi veren Nazmi Toklu, “Biz, büyük yayınevlerinin kitaplarını tashih eden, soru bankası video soru çözümleri yapan, kendisine ait iki yayın evi bulunan, 81 ilde çevrimiçi dersleriyle tüm Türkiye tarafından izlenen, 10 Büyükşehir Belediyesinin eğitim hizmetini yürüten güçlü bir kurumuz. Kurumumuzda disiplinli bir eğitim vazgeçilmezimizdir. Nitelikli soru bankası yazarı kadromuzla uyguladığımız öğretim bugün meyvelerini vermiştir. Tüm öğrencilerimi tebrik ediyorum.” dedi.

TÜM ÖĞRENCİLERİN GÖZDE MEKANI: “SORUNET SINAV MERKEZİ”

SORUNET sınav merkezi kimi zaman konferansların, panellerin ve söyleşilerin yapıldığı bir mekân kimi zaman da konferans derslerin, konu tekrarlarının yapıldığı bir mekân olarak faaliyet göstermektedir. Bu mekanda her cumartesi ve pazar günleri 350  kişiye aynı anda deneme sınavları uygulanmakta, ODTÜ mezunu öğretmen ve soru bankası yazarlarımız tarafından soru çözümleri yapılmaktadır.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.