SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da filenin sultanları ligdeki ilk mağlubiyetini aldı

Bu haber 30 Kasım 2021 - 1:45 'de eklendi.

2.Lig’e müthiş bir başlangıç yapan Torbalı Belediyespor, ligin beşinci maçında Altekma Spor Kulübü’ne 3-2 mağlup oldu. Temsilcimiz ilk iki setini kazandığı maçta yaşadığı talihsiz sakatlıklar nedeniyle sahadan mağlup ayrıldı

2.LİG’E müthiş bir başlangıç yapan Torbalı Belediyespor, ligin beşinci maçında Altekma Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Saat 14:00’da Torbalı Yedi Eylül Kapalı Spor Salonu’nda oynanan mücadele kıran kırana geçti. Temsilcimiz Torbalı Belediyespor’un ilk iki seti kazanarak 2-0 öne geçtiği maçta kazanan ise 3-2’lik skor ile Altekma Spor Kulübü oldu.

TEMSİLCİMİZDE yaşanan talihsiz sakatlıklar takımı olumsuz yönde etkilerken Torbalı Belediyespor bu sezon ilk mağlubiyetini almış oldu. Öte yandan temsilcimiz önümüzdeki hafta Salihli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.