SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da esnafa ‘normalleşme’ denetimi

Bu haber 05 Mart 2021 - 8:51 'de eklendi.

Türkiye genelinde uygulanan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Torbalı’da da ilçe Kaymakamı Ercan Öter denetimlerde bulundu.

İLÇE merkezinde esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe ve kurallara riayet edilmesi konusunda uyarılarda bulunan Öter, işletmelere de uyulması gerekenler konusunda bilgilendirmede bulundu

KAYMAKAM Öter denetimlerin ardından, ilçede denetim mekanizması kurulduğunu ve Torbalı genelinde denetimlere ağırlık vereceklerini söyledi. Öter’e denetimlerde daire amirleri de eşlik ettiler. Esnafı tek tek ziyaret eden Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, kontrollü normalleşme süreci ile ilgili uyarılarda bulunarak kurallara uyulması konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

DENETİMLERİN ardından Kaymakamlık’tan yapılan açıklamada,  “Kontrollü normalleşme dönemiyle birlikte denetim faaliyetlerinin etkinliği ve sürekliliğinin sağlanması amacıyla uygulamaya geçilen Dinamik Denetim süreci kapsamında ilçemiz genelinde de süreklilik arz edecek şekilde denetimlerimiz başlamıştır. Bu çerçevede Torbalı Kaymakamı Ercan Öter, ilçemiz genelinde restaurant, kafe ve kıraathanelerde denetimlerde bulundu. Denetimlerde Kaymakam Öter’e ilgili daire amirleri de eşlik etti” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.