SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da eş zamanlı operasyon

Bu haber 21 Mayıs 2021 - 22:31 'de eklendi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Ege ve Akdeniz Bölgesi’nde faaliyet gösterdiği belirlenen suç örgütlerine yönelik 8 ilde ‘Sahil Rüzgarı’ operasyonu düzenledi. Operasyonun bir ayağını Torbalı oluşturdu.

AKDENİZ ve Ege Bölgesi’nde faaliyet gösterdiği tespit edilen suç örgütlerine yönelik Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İstanbul merkezli, Antalya, Muğla, Mersin, Balıkesir, Adana, Aydın ve İzmir’de eş zamanlı olarak ‘Sahil Rüzgarı’ adı verilen operasyon düzenlendi.

SAAT 06.00 sıralarında eş zamanlı olarak başlayan operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. 171 kişiye yönelik operasyona özel harekat polisleri de destek verdi. Açıklamada, 8 ilde yaklaşık 8 ay süren çalışmalar sonucu yapılan tespitler doğrultusunda Antalya’da 32, Aydın’da 15, Balıkesir’de 25, İzmir’de 29, Mersin’de 19, Muğla’da 19, İstanbul’da 13 ve Adana’da 18 olmak üzere 171 şüphelinin yakalanması için eş zamanlı operasyon başlatıldığı belirtildi.

İZMİR İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kent merkezi ile Dikili ve Torbalı ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda haklarında gözaltı kararı verilen 29 şüpheliden 21’i yakalandı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda 18 ruhsatsız tabanca, 3 pompalı tüfek, 51 fişek ile 328 mermi ele geçirildi. Zanlıların, örgütlü silah kaçakçılığı faaliyetlerinde bulunduklarının tespit edildiği bildirildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.