SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da erasmus + fırsatları

Bu haber 13 Ocak 2022 - 22:16 'de eklendi.

Şehit Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu’nda Erasmus + 2022 yılı ‘Erasmus fırsatları’ ile ilgili bilgilendirme ve Akreditasyon ortaklığı başvurusu seminer toplantısı gerçekleştirildi.

İZMİR İl Milli Eğitim Arge’den Okul Eğitimi Koordinatörü Eğitmen Seçil Yıldırım Şimşek tarafından verilen eğitimlere Okul Müdürü Mustafa Er de katıldı.

ŞEHİT Uzman Onbaşı Mustafa Eser İmam Hatip Ortaokulu’nda yapılan söz konusu seminere Torbalı, Menderes ve Selçuk ilçelerindeki her okuldan Erasmus+, Ulusal Ajans, e-Twinning gibi programlardan sorumlu 200 idareci ve öğretmen katıldı.

MÜDÜR Mustafa Er, Okullar için Erasmus+ fırsatları ile ilgili seminere katılan tüm okullara ve öğretmen ile idarecilerine teşekkür etti.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.