SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da en düşük halı yıkama fiyatı 20 TL oldu

Bu haber 31 Aralık 2022 - 2:47 'de eklendi.

Torbalı Halı Yıkamacılar Birliği’nin almış olduğu karar ile 1 Ocak tarihi itibari ile halı yıkama taban fiyatı en düşük 20 TL olarak belirlendi.

TORBALI ve Ayrancılar’da bölgesinde hizmet veren halı yıkama firmaları ortak bir karar aldılar. Artan fiyatlar ve maliyetler hayatımızın her alanına yansımaya başladı. Bu kapsamda, son olarak halıcılar da kervana katıldı.

31 HALI yıkama firmasının yer aldığı birliğin ortak kararı ile metrekare taban fiyat 20 TL olarak güncellendi. Firma isimleri sırasıyla şöyle: Selvi halı yıkama, Vip halı yıkama, Saray halı yıkama, Ses halı yıkama, Can halı yıkama, Efe halı yıkama, Çelik halı yıkama, Seçkin halı yıkama, Akasya halı yıkama, Kaplan halı yıkama, Kısmet halı yıkama, Güven halı yıkama, Buğlem halı yıkama, Liya halı yıkama, Papatya halı yıkama, Mis halı yıkama, Çınar halı yıkama, Temsa halı yıkama, Akben halı yıkama, Deniz halı yıkama, Yıldız halı yıkama, İmaj halı yıkama, Cömert halı yıkama, Selvi halı yıkama, Ayrancılar halı yıkama, Işıl halı yıkama, Torbalı halı yıkama, Samaç halı yıkama, Asel halı yıkama, Kumsal halı yıkama, Mert halı yıkama…

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.