SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da ‘Emlak Danışmanlığı’ sınavları başladı

Bu haber 06 Ekim 2021 - 19:04 'de eklendi.

Torbalı Ticaret Odası organizasyonunda Sorumlu Emlak Danışmanı Mesleki Yeterlilik sınavları Torbalı’da başladı.

SINAVLAR hakkında bilgi veren TOREMDER Başkanı Serkan Filiz, “Adayların katılımıyla yeni bir sınav sürecine daha başladık. Bölgemizdeki işgününün niteliğinin arttırılması ve ilgili Mevzuat değişiklikleri çerçevesinde uygulanması amacıyla Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından ilan edilen Ulusal Meslek Standartlarını takip ediyor ve sınavlar organize ediyoruz. Emlak sektörüne mesleki deneyim şartı getirildi. Adayların mevzuat değişiklerini çok iyi takip etmeleri gerekiyor” dedi.

EMLAK Sektörü hakkında son dönemde önemli Mevzuat değişiklikleri olduğunun altını çizen Başkan Filiz; “Emlak sektöründe, yeni işyeri açma kriterleri değişti. Ticaret Bakanlığı tarafından 16 Nisan 2021 tarihinde Resmi Gazete ile ‘Taşınmaz ticareti hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik’ ile değişiklik yapıldı. Emlak sektöründe faaliyet göstermek isteyen adayların Mevzuat değişikliklerini çok yakından ve sıkı takip etmeleri gerekmektedir” diyerek yeterli sayıda talep olduğu sürece Mesleki Yeterlilik sınavları açılmaya devam edileceği bildirildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.