SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da ‘ekmek’ denilince, akla ilk onlar geliyor

Bu haber 04 Mayıs 2021 - 10:56 'de eklendi.

Torbalı’da hizmet veren Şahinler Ekmek ve Simit Sarayı, ürettiği leziz ekmekleri müşterilerinin beğenisine sunuyor. Bünyesinde 10’a yakın ekmek çeşidini üreten firma, bu lezzetleri en uygun fiyata müşterilerine satıyor.

ŞAHİNLER, kaliteli ve ekonomik hizmet anlayışıyla çalışmalarına devam ederken, ürün yelpazesini de her geçen gün genişletiyor. Bünyesinde 10’a yakın ekmek çeşidini üreten firma, bu lezzetleri en uygun fiyata müşterilerine satıyor. Firma sahiplerinden Zafer Şahin, Şahinler’in günden güne yenilenen ekmek çeşitleriyle vatandaşların tek yönlü beslenmelerinin önüne geçerek sağlıklı bir yaşam sunmayı hedeflediğini söyledi.

ŞAHİN, “Şahinler olarak her zaman ‘tek kârımız, sağlığınız’ diyoruz ve bu yönde çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımız da yine kaliteden ödün vermeden üretilen ürünlerimizi güvenle tüketiyorlar” diye konuştu.

TÜM ÜRÜNLER SAĞLIK DEPOSU

EKMEĞİN yalnızca karın doyurmak için tüketilen bir gıda maddesi olmadığını söyleyen Zafer Şahin, Türkiye’de fazla ekmek çeşidinin olmadığına işaret ederek, Şahinler olarak yeni ekmek çeşitleri üretme konusunda yoğun bir çaba içerisinde olduklarını da sözlerine ekledi. Şahin, “Fırından çıktığında buram buram Anadolu kokuyor” şeklinde konuştu.

ÇEŞİT çeşit ekmeklerini Türk Gıda Kodeksine uygun olarak satışa sunan Şahinler, onlarca çeşit ekmeği, firmaya duyulan güveni tamamlayacak şekilde Torbalılıların beğenisine sunuyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.