SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da eğitime açılacak olan okulları tek tek incelendiler

Bu haber 14 Şubat 2021 - 12:08 'de eklendi.

15 Şubat Pazartesi yüz yüze ve tam zamanlı eğitime başlayacak okullar son kez İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun ve beraberindeki heyetle incelendi.

OKUL müdürlüklerinin tüm tedbirleri aldıkları görülürken, temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarının da tamamlandığı belirtildi.

HIFZISSIHHA KURUL KARARI İLE BAŞLAYACAKLAR

TORBALI İlçe Hıfzıssıhha Kurul kararı ile 15 Şubat Pazartesi yüz yüze eğitime başlayacak okullar şöyle: Göllüce İlkokulu, Şehit Jandarma Er Atilla Sunar İlkokulu, Taşkesik İlkokulu, Yeşilköy İlkokulu, Yoğurtçular İlkokulu, Şehitler İlkokulu, Eğerci İlkokulu, Hacı Tahsin Irmak İlkokulu, Karakuyu Ortaokulu, Yeniköy İlkokulu-Ortaokulu, Dağkızılca İlkokulu-Ortaokulu, Dirmil İlkokulu-Ortaokulu, Özbey İlkokulu-Ortaokulu, Ahmetli İlkokulu-Ortaokulu, Çapak İlkokulu-Ortaokulu, 80.Yıl Çaybaşı İlkokulu-Ortaokulu, Ayrancılar Şehit Cengiz Tokur Ortaokulu.

HEPSİNİN OKULUM TEMİZ BELGESİ VAR

TÜM okulları sahada tek tek inceleyen Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun 2020-2021 eğitim ve öğretim yılının ikinci yarı yılı için tüm okul müdürlüklerine başarılar diledi.  Torbalı İş Güvenliği Uzmanı Selin KIZILTUĞ’un da katıldığı okul denetimlerinde okul idarelerinin moral ve motivasyonlarının yerinde olduğu görüldü. Tüm okulların Okulum Temiz belgesine sahip olduğu ve salgına karşı hazırlıkların tamamlandığı belirtildi.

CAFER TOSUN’DAN İKİNCİ YARIYIL MESAJI

EĞİTİM çalışanları, öğrenci velileri ve öğrencilere yönelik bir mesaj yayınlayan  İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, salgın süreci neyi gerektiriyorsa bana ayak uydurmak gerektiğini, herkesin koşullara göre ivedi şekilde pozisyonunu alması gerektiğini belirtti. Öğrenci ve öğretmenlere yönelik hazırlanan mesaj sosyal medya gruplarından da gönderildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.