SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da eğitim verecek ‘Özü Çocuk Gündüz Bakımevi’ kayıtları başladı

Bu haber 19 Ocak 2021 - 9:52 'de eklendi.

18 Şubat’ta açılacak, yani devlet okullarının da açılışı ile birlikte eğitim hayatına başlayacak olan Özü Çocuk Gündüz Bakımevi’nde kayıtlar başladı. 2-6 yaş arası miniklerin eğitim alacağı bakımevindeki hazırlıklarda sona gelindi.

UZUN yıllardır ilçede hizmet veren Sevgi Yumağı Anaokulu’nun bulunduğu kurumda faaliyetine başlayacak olan Özü Çocuk Gündüz Bakımevi’ni modern dersliklerde hizmet verecek.

BAKIMEVİ yetkilileri yaptığı açıklamada; “Kısa süre sonra tamamlanacak olan hazırlık sürecinin ardından Şubat ayının ortaları gibi eğitime başlamayı planlıyoruz” diye konuştu.

GELECEĞİMİZ olan çocuklarımızın okul öncesi eğitimden eksik kalmaması ve kaliteli eğitim verebilmek için bakımevini açacaklarını anlatan yetkililer, “Gündüz bakımevimiz 18 Şubat’ta eğitime başlayacak” dedi.

KURUM yetkilileri, yaptığı açıklamada; “Okulöncesi dönem, gelişimin oldukça hızlı olduğu yılları kapsamaktadır. Çocukların öğrenme hızları ve kapasiteleri bu çağda yüksektir. Okulöncesi eğitimde istendik davranışların oluşturulabilmesi için ise, fiziksel ortamın iyi hazırlanması gerekir. Çünkü biliyoruz ki; okulöncesi çocukları için oyun ciddi bir iştir. Bu ciddiyetin farkında olarak çıktığımız bu yolda Özü Çocuk’ta nezih, profesyonel ve ilgili bir ekip sizleri karşılayacaktır” diye konuştu.

SEVGİ ve güvene dayalı kaliteli bir eğitimin yeni adresi olacaklarını söyleyen yetkililer, “Özü Çocuk Gündüz Bakımevi, 2-6 yaş arası çocuklarımıza kucak açmış durumda. Okul öncesi eğitimin önemine inanan eğitimli ve deneyimli kadrosu ile Torbalı halkına ve gülen yüzlü çocuklarına mutlu, huzurlu, güvene dayalı sevgi dolu bir eğitim ortamı hazırlıyoruz” diye konuştu.

ÇALIŞAN annelerimizin yavrularını güvenle bırakacakları sevgi dolu bir eğitim ortamı olan Özü Çocuk, evde çalışan annelerin yükünü hafifletmek için de kurulmuş anne sıcaklığında bir eğitim kurumu olacak. İrtibat No: 0537 476 26 80

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.