SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da dükkan fiyatları milyon TL’nin üzerine çıktı!

Bu haber 27 Ağustos 2022 - 9:31 'de eklendi.

Halkbank “Halkbank Gayrimenkul” ismini vermiş olduğu yasal ihale platformu üzerinden yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka, İzmir ilinin iki farklı bölgesinde uygun fiyatlardan dükkan satışı gerçekleştirileceğini bildirdi.

HALKBANK yönetimi kendi elinde bulunan yasal ihale platformu Halkbank gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihale kapsamında İzmir ilinin Ödemiş ilçesinde bulunan bir icralık dükkanı satışa çıkardığını belirtti. Halkbank Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan dükkanın toplam kullanım alanı 213 metrekare olarak açıklandı. Banka ihale başlangıç bedelini 1 milyon 872 bin TL, teminat bedelini ise 56 bin 160 TL olarak bildirdi.

TORBALI’DA KAMU BANKASINDAN SATILIK DÜKKAN İLANI!

HALKBANK kendi yasal ihale platformu olan Halkbank Gayrimenkul üzerinden bir ihale daha düzenlediğini bildirdi. Yeni ihalesi kapsamında da icralık bir dükkanı satışa sunduğunu belirten kamu bankası, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı. Halkbank, düzenlemiş olduğu ikinci ihale kapsamında fiyat teklifine açmış olduğu icralık dükkanın tam hisse karşılığında satışta olduğunu bildirdi. Toplam kullanım alanı 97 metrekare olarak ölçülen dükkanın Torbalı’da olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 860 bin TL, teminat bedelini ise 55 bin 800 TL olarak açıkladı.

HALKBANK İCRALIK GAYRİMENKUL İHALELERİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

KAMU bankası kendi platformu olan Halkbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu icralık gayrimenkul ihalelerine katılarak uygun fiyatlar karşılığında gayrimenkul sahibi olmak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, ilanın sağ alt tarafında belirtilmiş olan teminat bedeli tutarını sorumlu banka şubesine yatırmaları gerektiğini bildirdi. Teminat bedelinin yatırılmasının ardından banka sorumlusu ile gayrimenkul satış sözleşmesinin imzalanması gerektiğini belirten kamu bankası Halkbank, sözleşme sonrasında Halkbank Gayrimenkul platformuna giriş yaparak teminat bedeli yatırılmış olan gayrimenkul için online olarak fiyat teklifinin verilebileceğini bildirdi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.