SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da düğün sektörü can çekişiyor!

Bu haber 27 Nisan 2021 - 9:54 'de eklendi.

Pandemi sürecinden dolayı kapalı olan düğün sektörü artık açılmak istiyor. Düğün sektörünün kapatılması sadece salonları değil, salonlar sayesinde para kazanan müzisyenleri, fotoğrafçıları, organizasyon şirketlerini, pastacıları ve daha birçok sektörü de etkiledi.

TORBALI düğün salonu sahipleri her ne kadar Ramazan sebebiyle ara verilmiş olsa da genel anlamda kendi sektörlerinin açılmamasından şikayetçi. Açılır açılmaz iş yapamayacaklarını söyleyen direktörler 1,5- 2 ay hazırlık yapılması gerektiğini de ekledi.

ZOR durumda olduklarını, durumlarının günden güne kötüye gittiğini ve gelecekten endişe ettiklerini vurgulayan düğün salonu direktörleri, evlenecek çiftlerin düğün planlaması yapabilmesi için açılım tarihinin bir an önce verilmesini talep ediyor.

TÜM dünyada olduğu gibi ülkemizde de hüküm süren Koronavirüs pandemisi nedeniyle 1 yılı aşkın bir süredir kapalı olan düğün sektörü ve bu sektörden ekmeğini kazanan alt sektörler, işe başlayacakları günü dört gözle bekliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.