SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da drone’li trafik kontrolü

Bu haber 26 Aralık 2020 - 9:57 'de eklendi.

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik polisleri Bayındır Kavşağı üzerinde drone kullanılarak trafik ihlallerini tespit etti. Yapılan uygulamada kural ihlali yapan sürücülere ceza yağdı

SÜRÜCÜLERİNİN trafik kurallarına uyarak olası kazaların en aza indirilmesini amaçlayan Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bölge Trafik Amirliği ekipleri uygulamalarını aralıksız sürdürüyor. Hız sınırını aşan sürücüleri mobil radar ile tespit eden trafik polisleri ilçe merkezinde ara sokak ve bulvarlarda yaptıkları denetimlerde de özellikle motosiklet sürücülerine kask uyarısı yapıyor. Trafik polisleri son yaptıkları denetimde yapılan ihlalleri drone yardımı ile tespit etti.

DENETİME tabi tutulan bölgelerde havalanan dronenun yaptığı çekimin trafik araçlarında kurulan sisteme gönderildiğini ve ekiplerinde bu görüntüler üzerinden emniyet kemeri kullanmayan, şerit ihlali yapan, kırmızı ışıkta geçen, direksiyon başında telefonla konuşan ve benzeri tehlike oluşturabilecek durumlarda sürücülerin tespit edilmesiyle birlikte trafik ekipleri harekete geçti.

4 SAATLİK drone kullanılarak yapılan uygulamada 100 araç sürücüsüne cezai işlem uygulandı. Drone kullanılarak yapılan uygulamaların aralıklı olarak tekrarlanacağı öğrenildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.