SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da dram! Üç çocuğu ile birlikte çadırda yaşıyorlar

Bu haber 24 Ekim 2021 - 21:25 'de eklendi.

36 yaşındaki anne ve 3 çocuğu çetin geçmesi beklenen kış mevsiminde sokakta kaldılar. Muratbey Mahallesi köylü pazarının bir köşesine kurdukları çadırda yaşam mücadelesi veren aile, kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor.

Aslen Ankara’lı olan Hatice Atasayar, 14 sene önce Torbalı’ya taşındı. Aradan geçen süre sonra eşi ile anlaşamayan Hatice Atasayar, eşinden ayrıldı ve 3 çocuğu ile yalnız başlarına kaldı. 16 ve 4 yaşlarındaki iki kızı ile 19 yaşındaki erkek çocuğunu hurda toplayarak karınlarını doyurmaya çalışan anne, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ameliyat olduktan sonra işe çıkamamaya başlamış.

“KÜÇÜK KIZIM DEVAMLI HAVALE GEÇİRİYOR!”

4 yaşındaki kız çocuğunun kronik hasta olduğunu ve devamlı havale geçirdiğini anlatan Hatice Atasayar, “Onları bu halde bırakıp nasıl hurda toplamaya gidebilirim” dedi.

“BİRİKMİŞ KİRALARIMIZI ÖDEYEMEDİK”

Muratbey Mahallesi’nde bulunan evlerinden kiralarını ödeyemedikleri için çıktıklarını ifade eden Atasayar, “Birikmiş borçlarımız vardı ve ödeyemedik. Zaten elektrik ve sular da kesikti. Ev sahibi de bizi çıkardı. Bir ev tutmaya kalksam 1500-2000 lira kira vermek zorundayım. Ben de, kirada oturduğumuz evin yakınlarında uygun bir yer bulunca, naylondan derme çatma çadır yaptım ve çocuklarımla birlikte 2 aydır burada yaşıyoruz. Tuvalet ve su ihtiyaçlarını komşularımızdan sağlıyoruz ama nereye kadar?” dedi.

“SOĞUKLARDA ÇADIRDA NE YAĞACAĞIMIZI BİLMİYORUM!”

“Fazla bir şey değil, çocuklarımla yaşayabilecek ve kafamızı sokabilecek bir çatı arıyoruz” diye konuşan Atasayar, Yaz mevsiminde sorun değil de, bu kış ne yapacağız bilemiyorum. Soğuklarda çocuklarım çadırda kalması imkansız ama çaremiz yok. Allah rızası için bizlere sahip çıkın” dedi.

Hatice Atasayar İletişim: 0 536 541 93 83

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.