SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da dolandırıcıların son gözdesi!

Bu haber 15 Mart 2022 - 0:40 'de eklendi.

Tüm yurtta olduğu gibi Torbalı’da da sürekli insanları dolandırmak için yeni yöntemler geliştiren dolandırıcıların son gözdesi, televizyon programları ile çeşitli internet siteleri oldu.

İLK olarak 2014 yılında bu yola başvuran ve bakanlıkların tüm uyarılarına rağmen son dönemde uydu kanallarında iyiden iyiye yaygınlaşan dolandırıcılar, vatandaşı artık canından bezdirirken, bu yöntemle dolandırıcıların ağına kapılanlar da soluğu yasal yollardan aramaya koyuluyor.

TÜİK’TEN alınan resmi verilere göre, Torbalı’da başta elektronik olmak üzere tekstil, mobilya, kişisel bakım ürünleri ile aksesuar gibi çeşitli ihtiyaçları internet ya da televizyon programlarında siparişini vererek sonradan mağdur olanların sayısı bir hayli arttı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.