SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da doğup, ünü tüm İzmir’e yayılan marka: Merve Pide

Bu haber 21 Ekim 2022 - 1:00 'de eklendi.

32 yıl önce Ayrancılar’da temelleri atılan ve bugün bölgenin en önemli yerel markası haline gelen “Merve Pide ve Kebap Salonu’nun İzmir-Aydın asfaltı kenarında ışıklar civarındaki şubesi büyük ilgi görüyor.

İŞLETMECİ Emin Soylu, gün geçtikçe daha yoğun talep görmeye devam ettiklerini dile getirerek, ilçe halkına teşekkür etti. Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan ve günün her saatinde müşterilerine hizmet veren işletme, müşteri potansiyelini de geliştiriyor. İzmir-Aydın asfaltı üzerinde Ayrancılar ışıklar civarındaki şubenin sahibi Emin Soylu, “Yıllar önce başladığımız lezzet yolculuğunda önemli bir asama kat ettik. Gün geçtikçe artan müşteri kitlemize daha iyi hizmet sunabilmek adına şube sayımızı devamlı arttırdık” diye konuştu.

DEĞİŞMEYEN LEZZET

HASAN Hüseyin, Mehmet Ali ve Emin Soylu kardeşler tarafından temelleri atılan Merve Pide ve Kebap Salonu, bugünlerde yemek sektörünün önemli markaları arasındaki yerini aldı. Hizmet kalitesinden şaşmayan mekân, kısa sürede yakaladığı başarıyla birlikte müşteri potansiyelini de artırdı. Çizgisinden ödün vermeden büyüyen Merve Pide ve Kebap Salonu, her gün yüzlerce kişiyi ağırlıyor. 7/24 esasıyla hizmet veren işletme, zengin bir menüye sahip.

YEMEKLERDE KULLANILAN ÜRÜNLERİN TAZE OLMASINA BÜYÜK ÖNEM VERİLİYOR

‘DÜRÜSTLÜK, temizlik ve kaliteli hizmet’ ilkesiyle kurulan Merve Pide ve Kebap Salonu zengin bir menüye sahip. Pideden kebap çeşitlerine, çorbadan ızgara çeşitlerine kadar her damak zevkine hitap edecek yemek çeşitlerinin yer aldığı mekânın Torbalı dışında, Tire, Selçuk, Bayındır, Menderes ve Gaziemir gibi bölgelerden de müşterileri bulunuyor. Ayrancılar’ı ilk defa pideyle tanıştıran Merve Pide’de yapılan yemeklerde kullanılan ürünlerin taze olmasına büyük önem veriliyor. Yemeklerdeki etler dışarıdan gelmiyor. Üreticiden alınan hayvanlar, veteriner kontrolünde ve İslami koşullara göre kesiliyor. Daha sonra yemeklerde bu etler kullanılıyor. Sebzeler ise ovadaki üreticilerden alınıyor. Tereyağı ve kasar peyniri gibi süt ürünleri de Ödemiş’ten getirtiliyor. İşletmenin meşhur ayranı da Ödemiş süzme yoğurdundan yapılıyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.