AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın destek ve girişimleriyle Torbalı’nın tüm mahalleleri doğalgazla buluşuyor. İlçede uzun süredir beklenen altyapı yatırımları adım adım hayata geçerken, bugün de Çaybaşı Mahallesi’nde doğalgaz altyapı çalışmaları başladı.
ÇALIŞMALARI yerinde inceleyen AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Yılmaz Girgin, hem Çaybaşı için memnuniyetini dile getirdi hem de Subaşı için müjde verdi.
“BİZE UYKU YOK”
GİRGİN açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “İlçemizin dört bir yanını doğalgaz hattı ile buluşturuyoruz. Bugün de Çaybaşı bölgemizde İzmir Milletvekilimiz Sayın Mahmut Atilla Kaya’nın destekleriyle doğalgaz altyapı çalışmaları başladı. Çaybaşılı hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükseltecek bu hizmet, büyük bir rahatlık sağlayacak. Milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya başta olmak üzere emeği geçen İzmirgaz yetkililerimize teşekkür ediyorum. 60 mahallemizin tamamını doğalgaz ile buluşturana kadar bize uyku yok. Çaybaşı’dan sonra sırada Subaşı mahallemiz var! Her zaman söylediğimiz gibi; birileri konuşur, AK Parti yapar. Torbalı’da hizmetin adı AK Parti’dir.”