SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da Din Kültürü öğretmenlerine yönelik ‘güncel temalar’ semineri

Bu haber 17 Aralık 2021 - 2:01 'de eklendi.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün yürüttüğü Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Gelişim Planı Aralık-Ocak ayları toplantısı 15/12/2021 saat 15:00’te Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nun Konferans Salonunda yapıldı.

Toplantıya, Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayın Cafer Tosun, Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sayın Coşkun Taşdemir ve konuşmacı olarak Kâtip Çelebi Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. İskender Şahin ve İlçemizde görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri katıldı.

Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu’nun koordinatörlüğünde yapılan toplantıya Md. Baş. Yrd Ahmet Subaşı’nın program akışını sunmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması, 9/A Fen sınıfı öğrencisi Hasan Ali Kılınç’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam edildi.

Toplantıya, daha sonra Kâtip Çelebi Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İskender Şahin’in ‘Gençlik Sorunları, Teizm, Deizm ve Ateizm’ ile ilgili yaptığı sunum ile devam edildi. Toplantı, Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sayın Cafer TOSUN konuşmasıyla sonlandırıldı.

Toplantının sonunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri ile fikir alış-verişinde bulunuldu.

TORBALI İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cafer Tosun’un da iştirak ettiği DÖGEP seminerine, Torbalı İlçesinde görev yapan tüm kadrolu, sözleşmeli ve görevlendirme Din Kültürü Öğretmenleri katıldı. Organizasyondan sorumlu Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdür Başyardımcısı Ahmet Subaşı programın sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cafer Tosun’u, Doç. Dr. İskender Şahin’i tebrik etmek üzere sahneye takdim etti. Sayın Cafer Tosun, verdiği güzel bilgi ve mesajlardan dolayı konuşmacı akademisyeni tebrik ettikten sonra Din Kültürü Öğretmenlerine hitaben kısa bir konuşma yaptı. Dögep Seminer toplantısı katılımcı öğretmenler tarafından büyük ilgi gördü.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.