SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da dijital diş hekimliğini başlatan polikliniğe görkemli açılış

Bu haber 03 Haziran 2023 - 0:16 'de eklendi.

Bir süre önce hizmet vermeye başlayan Magnus Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, resmi açılışını dün yaptı. Ertuğrul Dörtyol’da hizmet verecek olan işletmenin açılış kurdelesini Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun kesti.

BİLGİSAYARLI tomografi, dental mikroskop ve ağız içi dijital tarayıcı cihazları ile hizmet vermeye başlayan ve ilçede dijital diş hekimliğini başlatan Magnus, resmen açıldı. Modern ve son teknoloji cihazlarla donatılan Magnus Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin dün yapılan açılışı boyunca canlı müzik ziyafeti sunuldu.

TTO BAŞKANI’NDAN MERKEZE TAM NOT

ÇOK sayıda davetli ve misafirin katıldığı açılış öncesi çeşitli ikramlarda bulunuldu. Deneyimli diş hekimi Doğukan Zorbey Muratoğlu tarafından açılan ve 3 klinik odası bulunan ve 2 kattan oluşan ağız ve diş sağlığı polikliniğine tam not veren TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, işletmenin hayırlara vesile olmasını ve bol kazançlar diledi.

   

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.