SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da da ticaret yapan iş insanının ismi parka verildi

Bu haber 28 Eylül 2023 - 16:15 'de eklendi.

Lucien Arkas Bağları ve LA Mahzen Restaurant adlı mekanı bulunan iş insanı Lucien Arkas’ın ismi düzenlemesini yaptığı Manda Çayı çevresindeki alanda kurulan parka verildi

İZSU Genel Müdürlüğü tarafından yapılan rehabilitasyon çalışmasıyla yeni çekim merkezine dönüşen Manda Çayı kıyısına bir dokunuş da Arkas Holding’den geldi. İzmir Büyükşehir Belediyesi bölgedeki 8 bin 900 metrekarelik alanı park olarak düzenleyip şehre armağan eden iş insanı Lucen Arkas ismini Başkan Tunç Soyer’in açılışını yaptığı parka verdi.

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Manda Çayı kıyısında yapımı tamamlanan Lucien Arkas Parkı’nı törenle hizmete açtı. Arkas Holding’in katkılarıyla Mistral Kuleleri ve Ege Perla arasında kalan kısımdaki 8 bin 900 metrekare büyüklüğündeki alanda kurulan parka 2022 yılında Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerinin oy birliğiyle Arkas’ın isminin verilmesi kararlaştırılmıştı. Parkın açılışına Arkas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Lucien Arkas ile eşi Merve Arkas da katıldı.

“İYİ Kİ VARSINIZ”

PROGRAMDA konuşan Başkan Tunç Soyer, “Bu memlekette herkes işini yapsa bu memleket çok daha başka bir yerde olur diye düşünüyorum. Mesela iş insanları vergisini veriyorsa ‘tamam ben vazifemi yaptım’ diyor. Ama bazı iş insanları var ki o şehre kendini borçlu hissetmeye devam ediyor. Ben bu şehir için daha fazla ne yapabilirim diye kafa yoruyor. Bunun en güzel örneklerinden biri Lucien Arkas. Gerçekten siz kendinizi bu şehre borçlu hissediyorsunuz. Müzeler yapıyorsunuz, park yapıyorsunuz. İyi ki varsınız. Bütün iş insanlarının sizin vicdanınızı, yüce gönüllülüğünüzü taşımasını diliyorum. O yüzden çok teşekkür ediyorum” dedi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.