SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da da bulunan Tarım Kredi marketlerinin sayısı her geçen gün artıyor

Bu haber 06 Nisan 2021 - 18:44 'de eklendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vatandaşın ucuz gıdaya ulaşması için verdiği talimatın ardından Tarım Kredi marketlerinin sayıları artmaya başladı. Torbalı’da da şubesi bulunan marketlerin sayısı, mayıs sonuna kadar 300’e, yılsonuna kadar ise 500’e çıkarılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üreticiden tüketiciye doğrudan satış kanalı olan Tarım Kredi Marketler için verdiği 500 mağaza hedefine yılsonu ulaşılacak. Torbalı’da da bulunan söz konusu marketler hakkında konuşan Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, “Satış sürecinde aracıları minimize ederek vatandaşa daha uygun fiyatla ürün ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda geçen yıl çiftçiden doğrudan yaklaşık 2.5 milyar liralık ürün alımı yaptık, şimdi ise 3.7 milyar liralık ürün alımı yapacağız” dedi.

DIŞARIYA GÖRE YÜZDE 10 DAHA UCUZ

POYRAZ, “Satışlarımızdan oldukça memnunuz, ilgi büyük. Piyasa fiyatlamalarının altında ürün satıyoruz. Örneğin, ayçiçek yağı fiyatı diğer marketlere göre yüzde 10 daha ucuz. Ayçiçek çekirdeğini kendimiz yağa dönüştürüyoruz” dedi. Poyraz, ucuzluk marketleri ve indirimlerle ilgili olarak “Mümkün olduğu kadar maliyetleri aşağıya çekip bir taraftan üreticiyi koruyup, diğer taraftan da tüketiciye en uygun fiyattan ürünü satıyoruz” diye konuştu.

‘KOOPGEL’ DİYE DİJİTAL PLATFORM KURULUYOR

DİJİTAL platformlarda satışa ağırlık verdiklerini ve burada da ciddi oranda rağbet gördüklerini anlatan Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, “PttAVM.com’da satışlarımız iyi gidiyor. KoopGel diye bir dijital platformumuz olacak. Büyükşehirlerde başlamak üzere kapıdan kapıya doğrudan satış diyelim, onun da altyapısını hazırlıyoruz” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.