SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da Cumartesi günleri semt pazarları açık olacak

Bu haber 07 Mayıs 2021 - 9:48 'de eklendi.

Torbalı’da 17 günlük tam kapanmada semt pazarları 8 ve 15 Mayıs günlerinde açık olacak. 

ÜLKE genelinde uygulanan tam kapanma devam ediyor. Tam kapanma kuralları, açık olan yerler ve muaf tutulacaklar ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. İçişleri Bakanlığı son olarak Pazar Yerleri Genelgesi yayınladı. Genelgede, mevsimsel etkiler nedeniyle ürün arzında yaşanan artış, ürünlerin saklama zorluğu ve raf ömürlerindeki kısalık nedeniyle çiftçiler tarafından üretilen tarımsal ürünlerin (yaş sebze-meyve) zayi olabileceği yönünde tespitler bulunduğu belirtildi.

GENELGENİN yayınlanmasıyla birlikte Torbalı halkı, tam kapanmada pazar yerleri açık mı? Pazarlar kurulacak mı? Hangi ürünler satılacak? sorularını araştırıyor.

TORBALI’DA 17 günlük tam kapanmada semt pazarları 8 ve 15 Mayıs günlerinde açık olacak.  Torbalı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre semt pazarları kısıtlama tarihlerindeki Cumartesi günleri açık olacak.

BUNA göre Cumartesi günleri Tepeköy ve Ayrancılar pazarları kurulacak. Yaş sebze, meyve ve fide tezgahlarının açılacağını ve bu alanlarda koronavirüs önlemlerinin alınacağını ifade eden Torbalı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri çalışmalarını tamamladıklarını söyledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.