SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da ‘çok tehlikeli’ gelenek!

Bu haber 19 Ekim 2022 - 0:46 'de eklendi.

Yıllardır süre gelmiş tehlikeli gelenek yürekleri hoplatmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün gerçekleşen düğün konvoyunda küçük çocuklar, zarf alabilmek için arabaların önüne atladı. Hareket halindeki araçların önüne atlayan çocuklar, yürekleri ağızlara getirdi

YILLARDIR düğün konvoylarının önünü keserek zarf içinde bahşiş almak artık tam bir gelenek haline geldi. Düğün konvoyu gören genci, yaşlısı bahşiş almak için arabaların önüne bilinçsizce atlıyor. Bu gelenek en çok çocuklar için tehlikeli olsa da araç sürücüleri de aniden atlayan çocuklar yüzünden zor anlar yaşıyor.

GEÇTİĞİMİZ gün Torbalı Belediye Kültür Merkezi (BKM) önünden geçen düğün konvoyu, aniden yola çıkan çocukları ezmekten kıl payı kurtuldu. Bu tehlikeli anlar karşısında bahşiş alabilmek pahasına yoldan çekilmeyen çocuklar, çevredeki vatandaşların yüreklerini ağızlarına getirdi.

“BU NE BİÇİM GELENEK!”

ÇOCUKLARIN bilinçsizce yola atlaması karşısında en çok tedirgin olanlar ise araç sürücüleri ve çevredeki vatandaşlar oldu. Olaya tanıklık eden duyarlı vatandaşlar çocukları uyardı. Bahşiş almayacağını anlayan çocuklar ise yoldan çekildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.