SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da çok özel resim sergisi açıldı

Bu haber 26 Ekim 2022 - 0:03 'de eklendi.

Torbalı Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine başladı. Bir dizi programla kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programları kapsamında dün çok özel bir sergi açıldı.

TORBALI Belediyesi katkılarıyla Ressam Meliha Ayçakal, ‘Yaşama Sevincim’ dediği eserlerinden oluşan kişisel resim sergisini açıldı. Torbalı Halk Eğitimi Merkezi’nde Ön Büro öğretmeni olarak görev yapan ve 20 yıldır resim sanatıyla ilgilenen Ressam Ayçakal, Hipodrom Kafede açtığı sergi ile sanatseverler ile buluştu. 18. bireysel sergisini açan başarılı ressamın eserleri 29 Ekim Cumartesi gününe kadar ziyarete açık olacak. Dileyen bu tabloları satın alabilecek.

YAĞLI boya tablolarının yanı sıra papirüs çalışmalarının da yer aldığı sergide, 100’e yakın çalışma yer alıyor. Metropolis Antik Kenti’yle ilgili çalışmaların da yer aldığı serginin 29 Ekim’e kadar açık olacağını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, tüm Torballılıları sergiyi ziyaret etmeye davet etti.

RESİMLERİNDEN sosyal konular ve yaşamından etkilendiğini ifade eden Ressam Meliha Ayçakal, “Resimlerimin tamam yaşanmışlık. Mesela, annem, babaannem, oğlum… Okuduğum kitapla ya da gördüğüm yerler. Hayatımın bütün toplamı burdu. Burada gördükleriniz benim ömrüm” diyerek yaptığı çalışmaların önemine değindi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.