SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da çocukların eğlence merkezi oldular

Bu haber 12 Mart 2024 - 18:53 'de eklendi.

4 ay önce İzmir Aydın asfaltı üzeri Alpkent Mahallesi’nde açılan Luli Play World Oyun Parkı, Torbalı’da çocukların eğlence merkezi oldu.

2 KATLI olan ve 250 metrekare büyüklüğe sahip olan işletmede, top havuzu, trambolin, zipline, kum havuzu, ayak piyanosu ve atölyeler (dondurma arabası, kafe, market, modaevi, hastane) yer alıyor. Bu atölyelerde çocuklar hem eğitici-öğretici hem de eğlenceli vakit geçirmelerini sağlıyor.

HASTANEYE GİDEN, DÜĞÜN SALONUNUNA GİDEN AİLELER ÇOCUKLARINI BURAYA BIRAKIYOR

İŞLETMECİ Emine Tercanlı Taşkın, “4 ay önce açıldığımızda ailelerin çocuklarını kısa süreli bırakabilecekleri veya onlarla birlikte doyasıya eğlenceli bir yer olmayı amaçladık. Bu süre zarfında bunu başardığımıza inanıyorum. Aileler artık güvenebileceği bir yer olmaktan dolayı mutluyuz. Örneğin; hastane veya hemen yanı başımızda bulunan düğün salonuna gelen davetliler çocuklarını bırakabilecekleri bir yer olduk” diye konuştu.

‘GÜVENİLİR OLMAYI BAŞARDIK’

AİLELERİN çocuklarını uzun süreliğine bırakmanın mümkün olmadığını, 1-2 saatliğine bir süre zarfında bırakabileceklerini anlatan Taşkın, aileleriniz için güvenilir yer olma noktasında bunu başardıklarını ifade etti.

TOPLU GİRİŞLERE VE OKUL GRUPLARINA ÖZEL İNDİRİM

LULİ Play World Oyun Parkı’nın sahibi Emine Tercanlı Taşkın yaptığı açıklamada, toplu girişlerde (okul rezervasyonları veya gruplarda) özel indirimler uygulandığını ve saat 10.00 ile 20.00 arasında açık olduklarını sözlerine ekledi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.