SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da çocuklar Süt Kuzusu ile büyüdü

Bu haber 29 Eylül 2023 - 10:07 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Dünya Süt Günü kapsamında anaokulu öğrenceleri konuk etti. Minklerle sütün önem hakkında sohbet eden Başkan Soyer, “Bugüne kadar İzmir’de 500 bin çocuk Süt Kuzusuyla büyüdü. Şu an, 110 bin çocuğumuza her gün süt ulaştırıyoruz” dedi. Proje kapsamında Torbalı’da da dağıtım yapılıyor.

İZMİR Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 28 Eylül Dünya Süt Günü kapsamında anaokulu öğrencilerini ağırladı. Buca Mega Eğitim Gönüllüleri Anaokulu’nun minikleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü Süt Kuzusu Projesi’ne teşekkür etmek için Başkan Tunç Soyer’i ziyaret etti. 32 öğrencinin katıldığı ziyarette öğrencilere Anaokulu Müdürü Hülya Altun ve öğretmenler eşlik etti. Başkan Soyer, toplantı salonunu Türk bayrakları ve balonlarla dolduran miniklerle sütün ve süt içmenin önemi hakkında sohbet etti. Anaokulu Müdürü Hülya Altun ise Başkan Soyer’e Süt Kuzusu projesiyle çocukların gelişimine katkı sağladığı için okul ve veliler adına teşekkür etti. Sohbetin ardından Başkan Soyer öğrencilerle üstünde “Süt İçelim” yazan pasta kesti.

“GÜNDE 110 BİN ÇOCUĞA SÜT”

DÜNYA Süt Günü’yle ilgili konuşan Başkan Soyer, “Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımız için sütün ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyoruz. Onların sağlıklı gelişimi, bizim için en büyük öncelik. Bugüne kadar İzmir’de 500 bin çocuk Süt Kuzusu ile büyüdü. Şu anda 110 bin çocuğumuza her gün süt ulaştırıyoruz. Bugüne kadar da 120 milyon litre süt dağıtımı yaptık” dedi

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.