SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da Çocuklar İçin Eğitim Fırsatı: Dernek Üyelerine İndirim

Bu haber 15 Ağustos 2025 - 0:39 'de eklendi.

Torbalı Romanya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile Limit Eğitim Kurumları arasında anlamlı bir iş birliği protokolü imzalandı.

YAPILAN anlaşma ile dernek üyeleri ve birinci derece yakınlarının çocukları, Limit Eğitim Kurumları’nda eğitim alırken %25 indirim fırsatından yararlanabilecek.

EREN: “ÇOCUKLARIMIZIN KALİTELİ EĞİTİM ALMASINA KATKI SUNMAK ÖNCELİĞİMİZDİR”

EĞİTİM kurumunda düzenlenen imza törenine, Torbalı Romanya Göçmenleri Dernek Başkanı Cumhur Eren ve Limit Eğitim Kurumları Kurucu Müdürü Fatma İncedoğan katıldı. Cumhur Eren, protokolün üyeler için büyük bir avantaj sağlayacağını ifade ederek, “Çocuklarımızın kaliteli eğitim almasına katkı sunmak önceliğimizdir” dedi. Fatma İncedoğan ise, “Bu iş birliği ile daha fazla öğrenciye eğitim fırsatı sunmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundu.

PROTOKOL, Torbalı’daki Romanya göçmeni ailelerin çocuklarının hem akademik gelişimlerini destekleyecek hem de eğitim maliyetlerinde önemli bir kolaylık sağlayacak.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.