SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da çatı işleri ondan soruluyor

Bu haber 16 Mart 2023 - 22:13 'de eklendi.

12 yıldır Torbalı’da çatı işleri yapan Efe Çatı firmasının sahibi Murat Tucan, sektörünü aranılan ismi olmayı başardı. İlçede, bir elin parmak sayısını geçmeyecek kadar çatıcı kaldığını ifade eden Tucan, ‘Yaptığımız iş gerçekten zor bir meslek. Ancak işi bilen işin çok kolaydır’ diye konuştu.

TORBALI ve çevre ilçelerden gelen işleri kabul ettiğini ifade eden Murat Tucan, çatı ve izolasyon işlerinin yanı sıra atı aktarma ve tadilat işlerini de yaptığını aktardı. “Deneyimli ekibimizle profesyonel işçilik yapıyoruz” diye konuşan Murat Tucan, ‘Yaptığımız işin süresini çatının büyüklüğüne bağlı oluyor. Genellikle biz bir hafta gibi bir sürede teslim ediyoruz’ şeklinde konuştu.

‘İŞİMİZİ LAYIKIYLA YAMAYA GAYRET EDİYORUZ’

ÇATISI akanların, kiremitleri kırılanların aradığı isim olan Murat Tucan, ‘Çatı işi zor bir meslek. Her an tehlikedesin. Yani çatının çökme riski, kiremitlerin kırılma olasılığı var. Ancak tedbirini alırsan, bunların üstesinden gelirsin.

‘ŞİMDİYE KADAR TEK BİR ŞİKAYET BİLE ALMADIK’

Efe Çatı olarak biz işimizi layıkıyla yamaya gayret ediyoruz. Şimdiye kadar işini yaptığımız müşterilerimizden tek bir şikâyet bile almadık. Bize inanarak güvenen iş yaptıran herkese teşekkür ediyoruz’ şekline açıklamalarda bulundu. Murat Tucan İletişim: 0 542 225 66 91

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.