SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da çaldılar, Konak’ta yakalandılar

Bu haber 27 Aralık 2023 - 0:12 'de eklendi.

Torbalı’da geçtiğimiz günlerde meydana gelen bir takım hırsızlık olayına yönelik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda, kısa sürede failler yakalanarak adalete teslim edildi.

İLÇEDE farklı günlerde ve farklı bölgelerde toplamda 9 adet ayakkabı hırsızlığı, bisiklet hırsızlığı gibi hırsızlık olayları meydana gelmişti. Bahse konu olaylarla ilgili Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekiplerce toplamda 25 farklı yerden alınan, toplamda 280 saatlik kamera görüntüsü incelendi. Bahse konu olayları gerçekleştiren 3 şahsın birlikte hareket ettikleri ve iltisaklı oldukları anlaşıldı.

HIRSIZLAR TESPİT EDİLDİ

ŞAHISLARIN tespitine yönelik yapılan araştırmalarda olayı gerçekleştiren şahısların N.Ç, F.K ve E.K olduğu ve ayrıca aynı şahısların İzmir il merkezinde de çok sayıda hırsızlık kayıtları olduğu tespit edildi.

KONAK’TA YAKALANDILAR

ŞAHISLARIN yakalanmasına yönelik Asayiş Büro Amirliğince görevlendirilen özel ekipler, Konak’ta bir adreste N.Ç ve A.K isimli şahısları saklandıkları yerde kıskıvrak yakaladı.

HAPSİ BOYLADI

HIRSIZLIĞA konu malzemelerin bir kısmı sahiplerine teslim edilirken, emniyette işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şahıslardan N.K serbest kalırken, A.K isimli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.