SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da böyle düğün salonu ne görüldü ne duyuldu…

Bu haber 12 Mayıs 2022 - 22:04 'de eklendi.

10 yıldır İzmir – Aydın asfaltı üzerinde hizmet veren Alyans Kır Düğün Salonu, 8 ay süren tadilat çalışmalarının ardından tamamlandı. Son derece modern ve şık bir konsepte sahip olan kır düğün salonu, kapılarını yeni sezona yarın akşam yapılacağı muhteşem bir düğün merasimi ile açacak.

GENÇ işadamı Deniz Senman tarafından işletilen mekan, geçtiğimiz yılın Eylül ayında tadilata girmişti. Baştan aşağı değişen Alyans Kır Düğün Salonu’nun bünyesinde bulunan 2 salon da yenilendi. 1000 kişilik Alyans ve 2 000 kişilik Alyans White salonlarında Torbalı’da görülmemiş yenilikler de bulunuyor. Deneyimli işletmeci Deniz Senman, “İnanın sıfır bir inşaat yapmak tadilat yapmaktan daha kolay. Hayalim, Torbalı’daki en lüks salonu yapmaktı ve bunu da başardığıma inanıyorum” dedi.

ÇOK KALİTELİ BİR MEKAN YAPTIK

İÇİNDE bulunduğumuz dönemde ‘gösteriş’in ön planda olduğunu ve bunu da görerek çalışmalarını yürüttüklerini anlatan Senman, çok kaliteli bir mekan yaptıkları için gurur duyduklarını ifade etti.

TORBALI’DA YOK! BİRİ BAYAN 3 SOLİST SAHNE ALACAK

TORBALI’DAKİ düğünler arasında ilk canlı orkestrayı hayata geçiren salon olacaklarını dile getiren Deniz Senman, “Salonumuzda biri bayan olmak üzere 3 solist bulunuyor ve şarkıları da canlı olarak söyleyecek. Yıllardır aramızda bulunan Erhan Tek kardeşimizin yanı sıra, ilçenin yetiştirdiği ender sanatçılardan olan 2015-2016 O Ses Türkiye çeyrek finalistlerinden Frenki lakaplı Murat Özel ve Alev isimli bayan solistimiz dönüşümlü olarak sahne alacaklar” dedi.

‘HER MASAYA KOLA VEYA FANTA DÖNEMİNİ DE KAPATTIK, NE İSTERLERSE O GELECEK’

ALYANS White Salonumuzda, mekanın kapısında davetlileri keman çalan bir arkadaşımız karşılayacak. Tire’de bir ekiple anlaştık. Artık her masaya kola veya fanta dönemini de kapattık. Masada oturan misafirler ne isterlerse o gelecek. Öte yandan porselen tabaklarda sunum yapılacak” dedi

‘DAVETLİLER KAPIDAN İÇERİ GİRDİĞİNDE BENİM MİSAFİRİM OLUYOR’

“MEKANIMIZDA full paket uyguluyoruz” diye konuşan Senman, “Fiyatı düşürmek için onu çıkaralım bunu çıkaralım olmayacak. Çünkü davetliler kapıdan içeri girdiğinde benim misafirim oluyor ve ben onlara en iyi hizmeti sunmak için elimden geleni yapmalıyım” şeklinde konuştu.

DÜĞÜN BOYUNCA GENÇ ÇİFTİMİZİN YANINDA BAYAN PERSONELİMİZ OLACAK

ALYANS ve Alyans White Kır Düğün Salonlarının sahibi Deniz Senman, sözlerini şöyle sürdürdü; “Mesela kapıda vale hizmeti olacak. Özel güvenlik elemanı bulunacak. Ayrıca VİP hizmeti olacak. Yani mekana gelen gelin ve damadın yanında görevli bir bayan olacak. Kendisi dünyaevine giren çiftlerimizi konsepte göre yönlendirecek.

BİZDE, EK SANDALYEYE EK ÜCRET YOK

ÖRNEK vermek gerekirse, düğüne beklenenden fazla davetli gelirse ek sandalye açmak zorundayız. Torbalı’da ek sandalye için maalesef ek ücret alıyor. Bu uygulama bizimle birlikte kalktı. Ek sandalyeye ek ücret kesinlikle talep etmiyoruz” dedi.

GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATTIK

SALONLARIMIZ komple değişti ve büyüdü. Pistimiz büyüdü. Çalışmaya başlamadan önce Hollanda’da davetli olduğum bir düğünden esinlendim ve çok beğendim. Aynısını olmasa da feyz aldığım birçok noktası oldu. Birlikte çalıştığımız arkadaşlarımız var ama şunu söyleyebilirim ki, buranın müteahhitliğini de mimarisini de biz yaptık. Gecemizi gündüzümüze katarak burada çalıştık.

MESCİT, EMZİRME ODASI, SÜS HAVUZU VE DAHA BİRÇOK ŞEY…

MESELA gelin odası için üst kat inşa ettik ve burayı adeta bir villaya dönüştürdük. Gelin ve damat villadan merdiven yoluyla aşağı inip sahneye ilerliyor. Düğün salonu dışına mescit yaptık, emzirme odası inşa ettik. Fotoğrafçı odası da bulunuyor. Mekan içine bir de süs havuzu inşa ettik. Tüm düğünlerde drone kamera ile çekim yapıyoruz.

YARIN AKŞAM HERKESİ MEKANIMIZA BEKLİYORUZ

CUMARTESİ günü akşam yeni konseptimiz ile görücüye çıkıyoruz. Davetli olmasalar bile düğünü izlemek, Torbalı’da hiçbir yerde olmayan yeni konseptimizi görmek isteyenleri bekliyoruz” şeklinde konuştu. Deniz Senman İletişim: 0 533 029 02 00

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.