SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da bir ilk yine Bertan Çatak’tan 7.nesil kütüphane!

Bu haber 20 Ağustos 2021 - 1:26 'de eklendi.

Yeni neslin ihtiyaçlarına uygun, ders çalışmayı keyifli hale getiren ve yeni bir boyut kazandıran 7. Nesil Kütüphane Bertan Çatak Eğitim Kurumları’nda açıldı. 7. Nesil Kütüphane’nin var oluşunun temellilerini aldığı ilkelerden bahseden Bertan Çatak, “Nesil değişti, devir değişti çalışma alanı gereksinimleri de değişti. Bizler de bunu göz önünde bulundurarak, yıllardır var olan kütüphanelerimize yepyeni bir bakış açısıyla yaklaştık.  Öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik dizayn edildi” diye konuştu.

ESNEK VE FERAH ÇALIŞMA ORTAMI

“AYT – TYT – LGS gibi sınavlar uzun soluklu çalışmalar isteyen sınavlardır” diye sözlerini sürdüren Çatak, “Başarı için düzenli, verimli ve sürekli çalışma bu sınavlar için başarının anahtarıdır. Bu yüzden sınav maratonunda hızının korumanız çok önemlidir. Hızınızı korumak için sistemli bir çalışma gerekmektedir. Sistemli bir çalışma da ancak ders çalışma ortamı olan yerlerde mümkündür” şeklinde konuştu.

KÜTÜPHANEDE DERS ÇALIŞMANIN FAYDALARI

Kütüphanede ders çalışmanın faydalarından bahseden Bertan Çatak, “Rakiplerinizin harıl harıl ders çalıştığını görmek size motive eder. Sessiz ortamlarda ders çalışmak daha verimlidir. Dikkatinizi dağıtacak bir ortam yoktur. Molaları kısa tutarsınız, bu da ders çalışmak için ekstra vakit demektir. Düzenli olarak çalıştığınızda akşam saatleri size kalır, istediğinizi yapabilirsiniz” dedi. CEMİL ZEYBEKER

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.