SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da beyaz felaket

Bu haber 20 Eylül 2021 - 21:59 'de eklendi.

Torbalı ilçesinde bulunan Karakuyu Deresi’nin çevresinde bulunan mermer fabrikaları dehşet saçıyor.

TORBALI’DAKİ Karakuyu Deresi’nin hali içler acısı. Dere çevresinde bulunan mermer fabrikaları dehşet saçıyor. Türkiye’nin en verimli tarlalarının bulunduğu ve zamanında tarlaların sulandığı Karakuyu Deresi kaderine terk edildi.

BÖLGEDE bulunan mermer fabrikaları atıklarını dereye ve yanında bulunan tarlalara dökülüyor. Mermer fabrikaları hem suyu hem de toprağı zehirliyor.

DOĞAL yaşam ve tarımı olumsuz etkiliyor. Mermer fabrikalarından arta kalan mermer parçaları ise Torbalı- Kemalpaşa yolunun sağına soluna gelişi güzel dökülüyor.

DERE KENARLARI HAFRİYAT YUVASI OLDU

BİR yandan mermer fabrikaları atıklarını Karakuyu Deresine dökerken diğer yandan hafriyatçılar inşaat atıklarını dereye atıyor. Karakuyu Deresi’nin bir bölümü hafriyatçılar tarafından gasp edilmiş durumda. Dere kenarlarına dökülen inşaat hafriyatları dereyi adeta moloz çöplüğüne döndürmüş.

Kaynak: medyaege.com

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.