SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da belediye adıyla dolandırıcılık

Bu haber 03 Haziran 2024 - 23:44 'de eklendi.

Torbalı’da son günlerde önemli bir dolandırıcılık girişiminin gerçekleştiği öğrenildi. Dolandırıcıların Torbalı Belediyesi başkan yardımcılarının isimlerini kullanarak SMA hastası çocuklar adına para topladıkları öğrenildi

İLÇEDE yaşayan vatandaşlara mesaj attığı öğrenilen dolandırıcıların, Torbalı Belediyesi başkan yardımcısı Kadir Gözütok ve diğer başkan yardımcılarının isimlerini kullanarak SMA hastası çocukları adına para topladıkları belirtildi. Son günlerde artan şikayetler üzerine harekete geçen Torbalı Belediyesi, vatandaşları dikkat etmesi konusunda uyardı.

TORBALI Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Değerli hemşehrilerimiz, Belediye Başkanımız Övünç Demir ve başkan yardımcılarımızın ismini kullanarak sizleri arayan, SMA’lı bebekler için bağış isteyen kişilere itibar etmeyiniz. Belediyemizin telefonla bağış toplama uygulaması bulunmadığını ve konuyla ilgili yasal yollara başvurulduğunu önemle belirtiriz.” ifadelerine yer verildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.