SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da başarının değişmeyen tek adresi Deniz Akademi

Bu haber 21 Temmuz 2023 - 23:51 'de eklendi.

2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın açıklanmasının ardından Türkiye 1095.si ve Torbalı 1.si Deniz Akademi öğrencisi Sude Adakçı oldu.

TORBALI’DA başarıyı geleneksel hale getiren Deniz Akademi başarılarına bu sene yenisini ekledi. Deniz Akademi öğretmenleri ve öğrencileri emeklerinin karşılığını almış olmanın haklı gururunu yaşadılar.

DİSİPLİNLİ çalışmanın, özverinin ve kaliteli ve güvenilir eğitim kadrosunun başarılarında en büyük etken olduğunu ifade eden Deniz Akademi kurucusu ve matematik öğretmeni Ulaş Günseli: “Öğrencilerimizin sınava hazırlık sürecinde her zaman yanlarında olduk. Gerek yoğun akademik programlarımız ve deneme sınavlarımızla gerekse rehberlik destek çalışmalarımızla öğrencilerimizin ihtiyacı olan motivasyonu en üst seviyede tuttuk. Aldığımız sonuçlar hepimizi mutlu etti. 18 öğrencimiz ilk 20 binde yer aldı. Öğrencilerimizin hayallerini gerçekleştirmeleri için bu yola çıktık ve elde ettikleri başarıları ile hepimizi gururlandırdılar. Yerleştirme sonuçları açıklanmasının ardından aynı mutluluğu ve gururu yaşadık, dedi.

DOĞAL AFETTEN TIP FAKÜLTESİNE GİDEN BAŞARI ÖYKÜSÜ

TORBALI’DA gerçekleştirdiği sosyal projelerle de adından sıkça söz ettiren Deniz Akademi, yaşanan deprem felaketi sürecinde tüm kurumlara örnek olacak bir projeye imza attı. Birçok okulun misafir öğrenci uygulaması başlattığı dönemde yerel bir kurs merkezi olarak öğrenci kapasitesinin üzerine çıkıp ilçemize gelen depremzede öğrencilere kapılarını açtı..Konu ile önemli açıklamalar yapan Günseli; Yaşanan felakette hepimiz acı kayıplarımız için çok üzüldük.Hayatın devam ettiği ve etmesi gerektiği gerçeğini de kabullenmemiz gerekti. Bu durum bize o bölgelere ayni ve nakdi yardım göndermekten çok daha fazlasını yapmamız gerektiğini hissettirdi. Deprem bölgesinden Torbalı’ya gelen birçok öğrenciye kurum olarak eğitim, yayın ve barınma imkânı sağladık.Deprem bölgesinden kurumumuzun birbirinden değerli ve başarılı öğrencilerimiz geldi.

Bu öğrencilerimizden biri de 2023 YKS’de Sayısal puan türünde 12 bin sıralama elde eden Azat Zerener’di. Öğrencimiz kurumumuza ilk geldiği günkü hayali olan  Tıp fakültesini kurumumuzdan aldığı destek ile gerçeğe dönüştürdü. Yaşadıkları tüm zorluklara rağmen azimle çalışan, vazgeçmeyen depremzede öğrencilerimizin hayallerinin gerçekleşmesine vesile olmak, en güzel motivasyonumuz oldu.” dedi.Tercih sürecinde de her sene olduğu gibi bu sene de Deniz akademi rehberlik birimi, Torbalı’daki tüm öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti sunacak.Sınava giren tüm öğrencilerimizi tercihlerini yapmak için kurumumuza bekliyoruz diyerek sözlerini noktaladı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.