SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da balık tezgahlarındaki çeşitlilik ilgi görüyor

Bu haber 16 Ocak 2023 - 23:42 'de eklendi.

Kapalı pazaryerinde hizmet veren Erol Balıkçılık’ın işletmecisi Turgut Öztaş, “Halkımız balığın kıymetini bilsin, herkesi balık yemeye davet ediyoruz” dedi.

TEZGAHLARIN dolmasıyla birlikte geçtiğimiz aylarda el yakan balık fiyatları da az da olsa düşerken, vatandaşlar da balığa rağbet göstermeye başladı.

ŞU anda çıkan balıklarla ilgili de bilgi veren Öztaş, “Barbun, gümüş, mezgit, istavrit, turna, lüfer, sardalye gibi her çeşit balığımız şu anda denizden çıkıyor. Karadenizimizden de hamsimiz geliyor. Bu aylar balığın bol olduğu aylardır. Halkımızı balık yemeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

BALIK omega 3 açısından çok zengin bir gıdadır. Halkımızı balık yemeye davet ediyoruz” diye sözlerimi sürdüren Öztaş, “Herkes balık yesin. 3 öğün balık yesek hiçbir şey olmaz. Balık kültürümüzü geliştirelim. Dünyada kimyasal madde bulunmayan en doğal yiyeceklerden biri balıktır. Halkımız bu balığın kıymetini bilsin, herkesi balık yemeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.