SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da Aziz Kocaoğlu fırtınası esti

Bu haber 08 Mayıs 2023 - 23:24 'de eklendi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Önceki Dönem Başkanı Aziz Kocaoğlu, Torbalı’ya gelerek kırsal mahalleleri gezdi. Gittiği her mahallede sevgi gösterileriyle karşılanan Kocaoğlu’na CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir ve Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve çok sayıda Torbalılı eşlik etti

TÜRKİYE Cumhuriyeti’nin 13’üncü Cumhurbaşkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 28’inci Dönem Milletvekillerinin belirleneceği seçimler öncesi Torbalı’da siyasi hareketlilik yurt genelinde olduğu gibi her geçen gün daha da artıyor. Seçim çalışmaları kapsamında Torbalı’da bir günlük bir çalışma takvimi belirleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi Önceki Dönem Başkanı Aziz Kocaoğlu da bu çerçevede Torbalı’ya gelerek kırsal mahallelerde yurttaşlarla buluştu. Kocaoğlu’nun Torbalı programına CHP Torbalı İlçe Başkanı Övünç Demir, Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve Torbalı Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri ve çok sayıda yurttaş eşlik etti. Her gittiği mahallede sevgi seli ile karşılanan Kocaoğlu programının son etabında ise CHP’nin Yazıbaşı ve Pancar seçim ofislerinin açılışını gerçekleştirdi.

KOCAOĞLU, seçimlere ilişkin yaptığı konuşmalarda özetle; “Allah göstermesin 14 Mayıs seçimlerinde mevcut iktidar sahipleri kazanırsa ülkemiz gerek ekonomik, gerek hukuki, gerek sosyal, gerekse politik anlamda daha da kötüye gidecektir. 21 yıldır ülkeye tek bir katma değer yaratamayan bu iktidar, belli bir çevrenin haklarının koruyucusu, yurttaşların ise adeta jandarması olmuş durumdadır. 15 Mayıs’ta mis kokulu, umutlu bir güne uyanmak istiyor isek önümüzdeki son yedi gün iyi çalışmalıyız. Seçim günü hem oylarımızı CHP’ye hem de Kemal Kılıçdaroğlu’na verdikten sonra sandıklara ve oylarımıza da sahip çıkalım. Ülkemizi yeniden adil, demokratik bir düzene kavuşturmak için biraz daha dişimizi sıkacağız ve inşallah bu ceberut düzenden kurtulacağız” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.