SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da aşiret usulü sünnet mevlidi

Bu haber 05 Eylül 2023 - 10:50 'de eklendi.

 

Torbalı’nın sevilen iş insanlarından Hüseyin Arslan, oğlu Hasan’ı sünnet ettirdi. Evlerinin önünde düzenlenen mevlid yemeğine binlerce kişi katıldı.

TORBALI iş ve siyaset dünyasının bir araya geldiği sünnet mevlidinde minik Hasan erkekliğe ilk adımını atmış oldu. Hüseyin Arslan’ın oğlu Hasan’ın kirveliğini de Kırvar aşiretinin önde gelen kanaat önderlerinden Halil Beg Kırvar yaptı.

HÜSEYİN Arslan sünnet mevlidi sonrası davetlilere teşekkür ederek, “Oğlumuz Hasan’ın sünnet mevlidinde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarımıza teşekkür ederiz. Oğlumuzun kirveliğini yapan Halil Beg Kırvar kardeşim başta olmak üzere tüm Kırvar aşiretine ve mensuplarına da teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.