SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da asansörlerin yüzde 90’ı kırmızı etiketli

Bu haber 29 Kasım 2022 - 0:01 'de eklendi.

Vatandaşlar tüm uyarılara rağmen mührü sökerek asansörleri kullanmaya devam ediyor.

TORBALI’DA özellikle 13 yıl öncesinde monte edilen asansörlerde ‘kırmızı etiket’ patlaması yaşanıyor. İlçede son aylarda asansör kazalarında hızlı bir artış yaşanınca yetkililer tarafından incelemeler sıklaştırıldı. Yapılan araştırmalarda ortaya korkunç bir rakam çıkmıştı.

İLÇEDEKİ asansörleri denetimden geçiren uzmanlar, yaklaşık bin 500 asansör üzerinde kontrol gerçekleştirmiş, kontrollerde ise asansörlerin birçoğunun kullanılmaz olduğu ortaya çıktı.

KIRMIZI etiket yapıştırılan bu asansörler bakımdan geçirilmeyince asansörler kapatılmaya başlandı. Fakat vatandaşlar uyarılara rağmen asansörleri kullanmaya devam ediyor.

YAPILAN denetimlerde asansörün mekanik durumunun yetersiz olduğuna dair kırmızı renkte rapor düzenlenen asansörlere her yerde rastlamak mümkün.

 

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.