SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da ‘araç lastiği’ denilince akla ilk o geliyor!

Bu haber 18 Mayıs 2021 - 12:15 'de eklendi.

AYRANCILAR’DA hizmet veren Filiz Oto Lastik, Torbalı’da alanında uzman firma olarak biliniyor. Ayrancılar’da ‘lastik’ dediğin zaman akla gelen ilk firma olan deneyimli firma, rot, balans, far ayarı, jant düzeltme, lastik tamiri gibi işleri üstleniyor. İzmir-Aydın asfaltı üzeri Egekent ışıklı kavşağının yanı sıra Ayrancılar Sanayi Sitesi’ndeki 123 Sokak’taki merkez dükkanın yanına, bir süre önce bir şube daha açan Yahya Filiz, “Halkımıza gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

‘USTALARIMIZ BİRİNCİ SINIF İŞÇİLİK YAPIYOR’

LASSA, Bridgestone, Petlas gibi dünyaca ünlü markalara ait lastik çeşitlerinin bayiliğini yapan Filiz Oto Lastik’in sahibi Yahya Filiz, “Ustalarımız birinci sınıf işçilik yapıyor” dedi. Filiz, ayrıca 2 mobil araçları ile yolda kalan sürücülerin yardımına koştuklarını da belirtti. Ayrancılar kuruluşlu olan 14 yıllık Filiz Oto Lastik, kaliteli hizmetiyle takdir topluyor. Geniş makine parkuru ile dikkat çeken Filiz Oto Lastik’in işletmecisi Yahya Filiz, “Yaptığımız bu yatırım ile Torbalılıların lastik ve akü konusunda yaşadığı her türlü sıkıntıyı çözdük. Teknolojik ekipmanlarımızla en doğru ve kaliteli hizmeti müşterilerimize sunuyoruz” dedi.

‘KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYORUZ’

İLGİDEN memnun olduklarını ifade eden Yahya Filiz, Ayrancılar için oldukça iyi bir yatırım yaptıklarını kaydetti. 14 yıllık bir markanın getirdiği özgüvenin yanı sıra, hizmet kalitesinden ödün vermediklerini kaydeden Filiz, araç sahiplerinin gösterdiği ilgiden fazlasıyla memnun olduklarını belirtti. Ayrancılar sanayide bulunan şubelerinde, verdikleri hizmetin yanı sıra büyük araçların (kepçe, kamyon, traktör, vs.) değişim ve tamir işlerini de yaptıklarını anlatan deneyimli işletmeci, yaptıkları işçilik ile farklarını gösterdiklerini ifade etti.

YOLA ÇIKMADAN LASTİKLERE DİKKAT EDİN!

İNSANLARA ve araçlarına değer verdiklerini, bunu da verdikleri hizmetle gösterdiklerini belirten Yahya Filiz: “Markamıza ve bize verdikleri değerden dolayı tüm Torbalı ve Ayrancılar halkına teşekkür ediyorum. Lastik, bir araç için en önemli unsurların başında geliyor. Bu nedenle lastiklerin güvenilirliği kontrol edilmeli” diye konuştu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.