SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da anaç koyun keçi desteklemesi için ödemeler başladı

Bu haber 03 Aralık 2020 - 9:37 'de eklendi.

Üreticilerin en önemli desteklerinden olan anaç koyun keçi desteklemesi için ödeme başvuruları Torbalı’da başladı.

ÇİFTÇİ ve üreticilere yapılan destek ödemeleriyle artan üretim maliyetlerinin zarar oranının azaltılması amaçlanıyor. Tarım ve hayvancılıkla uğraşarak geçimini sağlayan binlerce kişi aldıkları destek primleriyle üretime devam ediyor. Üretimin devam etmesi noktasında çok önemli bir yere sahip olan destek ödemeleriyle milyonlarca lira hak sahiplerine dağıtılıyor. Damızlık Koyun Keçi Birliği Yetiştiricisi Üyelerini kapsayan anaç koyun keçi desteklemesi başvuruları alınmaya başlandı.

İLÇEDE yaklaşık 200 üyesi olan İzmir Damızlık Koyun Keçi Birliği’nin anaç koyun keçi desteklemesinden yararlanacak olanların başvurularını 4 Aralık 2020 tarihine kadar Torbalı İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne yapmaları gerektiği belirtildi. Belirtilen şartları yerine getiren üyelere dişi hayvanları başına 25 TL destek ödemesi yapılacak. 60 mahalle muhtarına gönderilen yazıyla başvuru tarihleri duyuruldu. Üreticilerin destek ödemesinden yararlanmaları için 4 Aralık tarihinden önce başvurularını tamamlamarı gerektiği vurgulandı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.