SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da akreditasyon toplantısı düzenlendi

Bu haber 26 Nisan 2021 - 9:57 'de eklendi.

Geçen hafta İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 30 İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile yapılan Avrupa Birliği Projeleri Akreditasyon toplantısının ardından dün de Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yurt dışı proje hazırlığında olan okullara yönelik bir toplantı gerçekleştirildi.

TOPLANTININ açılışını yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ramazan ÖNEY, Avrupa Birliği Komisyonu tarafından 2021-2027 dönemi için 1 milyar Euro bütçe ayrıldığını ve bu rakamın tamamının hibe olarak Avrupa Birliği Eğitim hareketlilik projelerine verileceğini ifade etti.

TOPLANTIDA birer sunum yapan Dyned İlçe Koordinatörü Figen OSKAN ve Özel Büro yetkilisi Hasan Akçap okulların İzmir konsorsiyumu ile Avrupa Birliği projelerine başvuru esasları ile ilgili bilgiler verdiler.

TORBALI’DAN İKİ TEMSİLCİ VAR

İZMİR akreditasyonu kapsamında il genelinde Erasmus+ başvurusu yapan tüm okulların projeleri 60 kişiden oluşan Kalite ve Değerlendirme komisyonu tarafından değerlendirilecek. Komisyon daha önce Avrupa Birliği projelerinde yer almış ve proje yazma konusunda uzman kişilerden oluşuyor. Torbalı’dan Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Sümer ve Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Felsefe öğretmeni Özge Zencir Akçakmak İl Kalite ve Değerlendirme Komisyonuna seçildiler. Torbalı’yı temsil edecek iki eğitimcinin de Erasmus+ projeleri konusunda uzman oldukları belirtildi.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.