SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da Aile Okulu Projesi Bağımlılıkla Mücadele toplantısı

Bu haber 04 Haziran 2023 - 23:38 'de eklendi.

Aile Okulu Projesi Bağımlılıkla Mücadele çalışmaları kapsamında kurs ve seminerlere ilişkin farkındalık toplantısı, Cengiz Topel İlkokulunda gerçekleştirildi.

MİLLÎ Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Aile Okulu projesi kapsamında şimdiye kadar 1 milyon 745 bin aileye eğitim verildiğini bildirdiğini söylemişti. Torbalı’da da yapılantoplantıalara ise devam ediliyor. Bu kapsamda önceki gün Cengiz Topel İlkokulu’nda bir toplantı gerçekleştirildi.

TORBALI’DA DA DEVAM ÇALIŞMALARA EDİLİYOR

MİLLÎ Eğitim Bakanlığınca aile yapısının olası risklere karşı daha korunaklı hale getirilmesi amacıyla hayata geçirilen “Aile Okulu” projesi kapsamında verilen eğitimlere ise devam ediyor.

BAKAN DUYURMUŞTU

MİLLÎ Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Aile Okulu projesi kapsamında yürütülen faaliyetlere ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Aile Okulu projemizle son iki yılda 1 milyon 745 bin eğitimci ve aileye ulaştık. ‘Toplumsal gelişim ve ilerlemenin temeli, ailedir.’ inancıyla başlattığımız bu projelerle iyi bir geleceği, eğitimle inşa edeceğiz.” ifadelerini kullanmıştı.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.