SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da ‘aile hekimleri’ iki gün grev yapacak

Bu haber 15 Şubat 2022 - 21:24 'de eklendi.

Türk Tabipler Birliği’nin “G(ö)REV” başlıklı bir çağrısının ardından Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) da 17-18 Şubat’ta iş bırakacağını açıkladı. Torbalı’da da aile hekimleri bu tarihlerde greve gidecek

AİLE hekimleri, 8 Şubat’ta yaptıkları eylemin ardından iki büyük eyleme daha hazırlanıyor. Türk Tabipler Birliği’nin “G(ö)REV” başlıklı bir çağrısının ardından Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu (AHEF) da 17-18 Şubat’ta iş bırakacağını açıklamıştı. Torbalı’da da aile hekimleri bu tarihlerde greve gidecek.

İZMİR Aile Hekimleri Derneği Başkanı Dr. Muhteber Çolak, 1 Temmuz 2021’de yürürlüğe giren “Aile Hekimliği ödeme ve sözleşme yönetmeliği”nin, aile hekimlerinin sorunlarına çözüm getirmediğini söyledi. Yönetmeliğin, mevcut durumu daha da kötüleştiren ve aile hekimlerini sürekli bastı ve cezalandırmayla tehdit eden maddelerle dolu olduğuna vurgu yapan Başkan Dr. Çolak,

“BU yönetmeliğin yürürlüğe girmesinden bu yana aile hekimliği dernekleri, sendikalar, tabip odaları, bu yönetmeliği kabul etmediğimizi Sağlık Bakanlığına ilettik. Bunun için görüşmeler yaptık. Görüşmeler sonuç vermediği için hak arama mücadelemiz devam ediyoruz” dedi ve greve gideceklerini duyurdu.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.