SON DAKİKA
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004
Reklam Kodu r004Reklam Kodu r004

Torbalı’da aidatlar bin lirayı buldu

Bu haber 11 Nisan 2023 - 6:06 'de eklendi.

Torbalı’da artan nüfusla birlikte orantılı olarak artan binaların aidatlar cep yakıyor. Son yıllarda ilçede yapılan apartmanların aylık aidatları bin liraya kadar çıkmış durumda…

Tarım ve sanayi ilçesi olan Torbalı Türkiye’nin 81 ilçesinden göç almaya devam ediyor. Özellikle son 15 yılda ilçede artan nüfusla beraber Torbalı, Türkiye genelinde birçok ili geride bırakmış durumda. Gün geçtikçe ilçeye yapılan yatırımların artmasıyla ilçe nüfusunun daha fazla artması beklenirken ilçe nüfusunu karşılamak için dikilen binalar da artmaya devam ediyor.

İZBAN UÇURDU

2016 yılında ilçeye İZBAN’ın gelmesiyle birlikte ulaşım sorunu büyük bir oranda çözülmüş oldu. İZBAN’ın aktif hale gelmesiyle birlikte İzmir’in merkez ilçelerine ulaşım 1 saate kadar düşmesiyle birlikte ilçede ev fiyatları da arttı.

KİRALIK BULMAK İMKANSIZ

YAPILAN yatırımlar sonrası ilçede ev fiyatları ve aidatların ardından ev kiraları da fırladı. Özellikle son üç yıldır ev kiralarında ki artış göze çarpıyor. Son dönemde ise kiralık ev bulmak neredeyse bulmak imkansız hale geldi.

3+1 DAİRELİ BİR EVİN İSE AİDAT ÜCRETİ 820 TL OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

TORBALI’DAKİ havuzlu bir sitede bulunan 1+1 dairelerin aidat ücreti 680 TL, 2+1 dairelerin aidat ücreti 750 TL ve 3+1 daireli bir evin ise aidat ücreti 820 TL olduğu öğrenildi. Daha lüks bir sitedeki apartman aidat ücretlerinin ise bin liraya kadar çıktığı ifade ediliyor.

Reklam Kodu r028.Reklam Kodu r029Reklam Kodu r030.Reklam Kodu r031

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.